Nieuws

Bij PSV opgehaald duo blinkt uit: 'Snap nog steeds m'n God niet waarom hij weg is'

Bij PSV opgehaald duo blinkt uit: 'Snap nog steeds m'n God niet waarom hij weg is'

28-02-2022 10:59 Laatste update: 11:26

FC Twente versterkte zich afgelopen zomer met Lars Unnerstal en Michal Sadílek. De Duitse keeper werd definitief ingelijfd, waar de Tsjech gehuurd wordt door de Tukkers. De Telegraaf-rapporteur Kees Kist is onder de indruk van het duo en stelt dat zij niet hadden misstaan bij de Eindhovenaren. 

Volgens Kist behoren Unnerstall en Sadílek tot het Elftal van de Week van de ochtendkrant. Twente won in de slotfase op bezoek bij RKC Waalwijk (1-2). De Duitse keeper was voor de zoveelste keer dit seizoen belangrijk voor zijn ploeg. "Hij heeft zó veel uitstraling en ik snap nog steeds m'n God niet waarom hij weg is bij PSV", aldus Kist in De Telegraaf

Ook Sadílek maakt indruk op Kist. De middenvelder wordt tot aan het eind van het seizoen gehuurd door Twente. De club hoopt hem na afloop van het huidige seizoen definitief over te nemen. "Hij doet het echt goed. Hij is een betrouwbare en stabiele middenvelder. Hij heeft een goede passing, ziet het spelletje goed. Een speler die ze bij PSV, dat hem verhuurt, echt zouden kunnen gebruiken in de selectie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!