Nieuws

Verdediger met elf miljoen euro salaris breekt nog geen potten in Parijs

Verdediger met elf miljoen euro salaris breekt nog geen potten in Parijs

26-02-2022 07:16 Laatste update: 14:11

Paris Saint-Germain-verdediger Sergio Ramos werd vorige zomer met veel bombarie naar Parc des Princes gehaald. De Spanjaard kwam echter nog maar 24 minuten in actie vanwege een kuitblessure.

"We waren blij toen hij kwam, maar het is een mislukte gok geworden", zegt voormalig PSG-verdediger Alain Roche tegen Canal+. In november kon Ramos debuteren maar na één duel was het weer over en sluiten. Eind januari herstelt de verdediger opnieuw van kuitproblemen. Ook het Champions-League duel met zijn oude liefde Real Madrid moest hij afgelopen week laten schieten. De verwachting is dat hij binnenkort de training kan hervatten.

“Hij is degene die het zwaarst lijdt onder deze situatie”, aldus Mauricio Pochettino, trainer van PSG. "We proberen hem met al onze middelen te helpen. We hebben een zeer goede medische staf die er alles aan doet. Ook moreel wordt hij door ons gesteund. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk terug kan komen en kan doen wat hij het liefste doet, namelijk spelen."

Roche verwacht niet dat Ramos nog van grote waarde gaat zijn dit seizoen. "Hij heeft geen belangrijke wedstrijden gespeeld, zelfs niet één in de Champions League. Het is triest, een mislukte gok." Ramos is met elf miljoen euro bruto per jaar (zes miljoen euro netto) één van de bestbetaalde spelers in Parijs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!