Nieuws

'Sporting-huurling maakt indruk in Parijs: optie tot koop gaat gelicht worden'

'Sporting-huurling maakt indruk in Parijs: optie tot koop gaat gelicht worden'

16-02-2022 12:46 Laatste update: 15:20

Nuno Mendes lijkt zich op te kunnen maken voor een permanente verhuizing naar Frankrijk. Momenteel huurt Paris Saint-Germain de linksback van Sporting Portugal, maar de Ligue 1-koploper wil volgens transferspecialist Fabrizio Romano maar wat graag de optie tot koop in het contract lichten.

Mendes is een Portugese vleugelverdediger die sinds afgelopen zomer voor PSG speelt. Voor een som van maar liefst zeven miljoen euro huren de Parijzenaren hem voor één seizoen. Daarnaast is een optie tot koop ter waarde van veertig miljoen euro in de huurconstructie opgenomen. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Romano gaan Les Parisiens de optie tot koop lichten.

Daarnaast weet de transferexpert dat Mendes reeds tot een akkoord is gekomen over een vijfjarig contract bij de nummer één van de Ligue 1. Volgens Romano was 'het initiële plan helder' van Paris Saint-Germain. Dinsdag stond de wingback in de basis in de Champions League-kraker met Real Madrid. Dankzij een laat doelpunt van Kylian Mbappé won de thuisploeg de ontmoeting met minimiem verschil.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!