Nieuws

'Bellingham-blessure erger dan verwacht, Champions League-duel op de tocht'

'Bellingham-blessure erger dan verwacht, Champions League-duel op de tocht'

06-11-2023 15:35

De schouderblessure van Jude Bellingham zorgt er mogelijk voor dat de middenvelder doordeweeks niet in actie komt. De schouder van de Engelsman zou uit de kom zijn geraakt en daardoor duurt het herstel langer dan verwacht. 

Bellingham kreeg in het duel met Rayo Vallecano op zondag last van zijn schouder na een duel, maar speelde de wedstrijd wel gewoon uit. Volgens El Chiringuito zijn er maandag de nodige onderzoeken verricht en moet Bellingham de komende dagen rust houden. Het houdt in dat de speler hoogstwaarschijnlijk niet in actie komt tegen SC Braga in de Champions League

De Engelsman is dit seizoen van grote waarde voor Real Madrid en het wegvallen van Bellingham zal dan ook een grote tegenvaller zijn voor de ploeg. De middenvelder schoot De Koninklijke dit seizoen al in de blessuretijd naar de overwinning tegen Union Berlin. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!