Nieuws

Hoe laat en op welke zender wordt RKC Waalwijk - Feyenoord uitgezonden?

Hoe laat en op welke zender wordt RKC Waalwijk - Feyenoord uitgezonden?

04-11-2023 10:25 Laatste update: 10:22

Landskampioen Feyenoord speelt zaterdagavond zijn elfde Eredivisiewedstrijd van het seizoen. De Rotterdammers gaan op bezoek bij RKC Waalwijk. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Feyenoord staat momenteel op de vierde plaats op de ranglijst, wat toch enigszins teleurstellend mag worden genoemd. Arne Slot heeft met zijn mannen in de Champions League namelijk laten zien waar het allemaal toe in staat is, maar afgelopen week werd er met 2-1 verloren bij FC Twente. Door twee remises aan het begin van het seizoen bedraagt de achterstand op koploper PSV momenteel maar liefst zeven punten.

Reden genoeg dus om komende zaterdag weer een zege te boeken, al zal RKC daar ongetwijfeld anders over denken. De Brabanders staan momenteel dertiende en kunnen de punten ook goed gebruiken. De ploeg van Henk Fraser presteert nogal wisselvallig, maar thuis in het Mandemakers Stadion is er uiteraard van alles mogelijk. In oktober 2020 werd het hier bijvoorbeeld nog 2-2. De laatste thuiszege van RKC op Feyenoord was in november 2013: 1-0.

RKC Waalwijk - Feyenoord live op tv

RKC Waalwijk – Feyenoord begint zaterdag 4 november om 18.45 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het open kanaal van ESPN en is dus voor iedereen te bekijken, ook als je geen abonnement hebt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!