Nieuws

Carrasco sneert naar Belgische pers: 'Gevoel dat jullie niet in ons geloven'

Carrasco sneert naar Belgische pers: 'Gevoel dat jullie niet in ons geloven'

10-10-2021 13:00

Yannick Carrasco heeft een sneer uitgedeeld aan de Belgische media in aanloop naar het treffen met Italië. De aanvaller was niet gediend van een vraag over de kansen van de Rode Duivels op het WK 2022.

Carrasco kreeg voorgelegd of hij nog wel vertrouwen heeft in de kansen van België in Qatar. Dat viel niet goed bij de speler van Atlético Madrid, die terugkaatste. "Of we geloven dat we een prijs kunnen winnen in Qatar? Wij geloven altijd in onszelf. Maar geloven jullie nog in ons?", wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad. "Want dat gevoel hebben we niet. We weten dat we een goede ploeg hebben, dat we iets moois kunnen doen."

De opmerking dat de 'Gouden Generatie' van België over zijn top heen is, wekte ook irritatie bij Carrasco. "Dat we ouder worden? Italië is Europees kampioen geworden met Chiellini. Die was toch ook niet meer zo jong?", diende hij de verslaggever nogmaals van repliek.

België speelt zondagmiddag de troostfinale van de Nations League tegen Italië. In de halve eindstrijd was Frankrijk te sterk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!