Nieuws

'Barcelona-aanvaller dicht bij overstap naar Paris-Saint-Germain'

'Barcelona-aanvaller dicht bij overstap naar Paris-Saint-Germain'

31-01-2022 07:59 Laatste update: 09:28

Barcelona-aanvaller Ousmane Dembélé lijkt alsnog te vertrekken bij Barcelona. Volgens zowel Franse als Spaanse media heeft de aanvaller een akkoord bereikt met Paris Saint-Germain.

Barcelona heeft eerder deze maand duidelijk gemaakt aan de Fransman dat hij een keuze moet maken. Óf hij gaat akkoord met een contractvoorstel, óf hij vertrekt deze transferperiode. Het contract van Dembélé loopt tot de zomer van 2022 en de Catelanen willen voorkomen dat hij transfervrij de deur uitloopt.

Barça trok deze transferwindow met Adama Traoré en Ferran Torres al twee nieuwe buitenspelers aan. Zondagavond is een vertrek van Dembélé dichterbij gekomen. Nu de speler akkoord is, is het aan de Catelanen om tot overeenkomst te komen met de club uit Parijs. Barça zou zo'n twintig miljoen euro willen ontvangen voor de speler die in 2017 voor bijna 150 miljoen werd overgenomen van Borussia Dortmund. Dembélé heeft zijn hooggespannen verwachtingen nauwelijks kunnen waarmaken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!