Transfernieuws

Ten Hag lost linksbackprobleem op en heeft Spanjaard van Spurs binnen

Ten Hag lost linksbackprobleem op en heeft Spanjaard van Spurs binnen

01-09-2023 17:01

Manchester United heeft linksback Sergio Reguilón binnen. De Spaanse verdediger was broodnodig voor manager Erik ten Hag vanwege de dunne spoeling op de linksbackpositie. 

United verwelkomt Reguilón, die overkomt van Tottenham Hotspur, via de officiële kanalen. De speler speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Atlético Madrid en maakt nu de huuroverstap naar Old Trafford. Reguilón werd in 2020 voor dertig miljoen euro overgenomen van Real Madrid.

Ten Hag zal opgelucht zijn dat de linksback officieel de overstap maakt. Door blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia had de Nederlandse manager nog maar weinig opties over voor die positie. United spendeerde tot dusver ruim 160 miljoen euro op de transfermark. Het gros van die uitgaven werd besteed aan Rasmus Hojlund (75 miljoen euro), Mason Mount (64.2 miljoen euro) en Andre Onana (52 miljoen euro). 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!