Nieuws

Messi staat in de Leagues Cup-finale: waar wordt deze wedstrijd uitgezonden?

Messi staat in de Leagues Cup-finale: waar wordt deze wedstrijd uitgezonden?

18-08-2023 10:02 Laatste update: 11:13

Lionel Messi bereikte woensdag met zijn Inter Miami de finale van de Leagues Cup. Dit is een bekertoernooi voor ploegen uit de Amerikaanse en Mexicaanse competitie. Door Philadelphia Union met 1-4 te verslaan, wacht nu Nashville SC als laatste strohalm naar de eerste Amerikaanse prijs voor de Argentijnse superster. Wanneer is de finalewedstrijd en waar wordt deze uitgezonden? VoetbalNieuws laat het je weten.

Waar en wanneer?

De wedstrijd om de Leagues Cup-finale wordt gespeeld om 03.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag. Nashville speelt thuis en daarom zal de ploeg aftrappen in het Geodis Park Stadion, dat ruimte biedt voor 30.000 toeschouwers.

De wedstrijd wordt niet uitgezonden door een Nederlandse zender. Om de finale te kunnen zien, zou je een MLS Season Pass aan moeten schaffen. Deze kan gekocht worden via de Apple TV-app. Het abonnement kost 14,99 euro. Hiermee kun je alle wedstrijden uit de Amerikaanse voetbalcompetitie zien.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!