Nieuws

'CL-club blaast onderhandelingen met Karlsson nieuw leven in, AZ wil miljoenen'

'CL-club blaast onderhandelingen met Karlsson nieuw leven in, AZ wil miljoenen'

31-07-2023 14:09

Volgens Italiaanse media hoopt SS Lazio zich binnenkort te versterken met Jesper Karlsson. De Zweedse aanvaller van AZ zou bovenaan de verlanglijst van de Champions League-ploeg staan, zo meldt Corriere dello Sport.

De Alkmaarders zouden naar verluidt een bedrag van rond de vijftien miljoen euro willen zien voor Karlsson, plus bonussen. De geruchten over interesse van Lazio in de Zweed gingen al langer in de rondte, maar waren een maandje naar de achtergrond verdwenen. Dat had alles te maken met de mogelijke transfer van Callum Hudson-Odoi naar I Biancocelesti, maar de Engelsman kiest er waarschijnlijk voor om bij Fulham te gaan spelen. Omdat er niet veel andere kandidaten zijn, blaast Lazio de gesprekken met Karlssons management nieuw leven in.

De Romeinen kennen Karlsson ondertussen goed. In het tweeluik met AZ in de Conference League van afgelopen seizoen maakte hij grote indruk. Trainer Maurizio Sarri schreef zijn naam daarom direct op. Het contract van Karlsson in het AFAS Stadion loopt nog tot medio 2026.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!