Nieuws

Slot direct aan de bak: deze Nederlander staat hoog op het scoutingslijstje van Liverpool

Slot direct aan de bak: deze Nederlander staat hoog op het scoutingslijstje van Liverpool

28 april - 07:24

Arne Slot neemt, als alle formaliteiten rond komen, komende zomer het stokje op Anfield over van Jürgen Klopp. De oefenmeester krijgt te maken met meerdere landgenoten in de selectie, maar daar komt mogelijk nog een Nederlander bij. VoetbalNieuws vertelt je welke speler dat is.

Slot kreeg afgelopen week goed nieuws te horen. Feyenoord en Liverpool zouden eruit zijn omtrent de financiële vergoedingen waardoor de trainer de overstap kan maken naar Engeland. Naast Slot zitten ook Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch in de selectie van The Reds.

Welke Nederlander staat hoog op het lijstje van Liverpool?

Fabrizio Romano meldt zaterdagavond dat er één naam hoog op het scoutingslijstje staat van Liverpool. Niemand minder dan oud Feyenoord-speler Crysencio Summerville is al meermaals gescout. "Ze hebben al meerdere keren scouts naar Leeds gestuurd om zijn voortgang te bekijken. De speler wordt erg gewaardeerd", vertelt Romano in de Here We Go Podcast. Eerder stelden meerdere Engelse media al dat Summerville komende zomer een transfer gaat maken naar de Premier League-top. De Nederlander werd afgelopen week nog uitgeroepen tot speler van het jaar in de Championship.