Transfernieuws

'Feyenoord bereikt principe-akkoord met target Ueda: clubs nog ver uit elkaar'

'Feyenoord bereikt principe-akkoord met target Ueda: clubs nog ver uit elkaar'

28-07-2023 14:54 Laatste update: 29-07-2023 09:42

Feyenoord heeft een principe-akkoord bereikt met spits Ayase Ueda, meldt 1908.nl. Volgens het fanmedium is Feyenoord echter nog ver verwijderd wat een akkoord met Cercle Brugge betreft. 

Feyenoord heeft vlak voor het weekend het jawoord van Uefa ontvangen voor een meerjarig contract. Feyenoord heeft ongeveer acht miljoen euro over voor de Japanner, maar Cercle vindt dat bedrag niet hoog genoeg. Volgens 1908 denken de Belgen aan 'een miljoenenbedrag dat in de dubbele cijfers oploopt'. De twee clubs moeten dus de nodige onderhandelingen doen, maar de speler zelf is overtuigd. 

Ueda maakte in 2022 voor 1.3 miljoen euro de overstap van de Kashima Antlers naar Cercle. Met een contract tot 2026 kan de Belgische club hoog in de boom zitten wat een vertrek van de speler betreft. Ueda moet in Feyenoord de opvolger worden van Danilo, die vrijdag werd uitgezwaaid en een vijfjarig contract bij Rangers heeft getekend. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!