Transfernieuws

'Danjuma wordt zaterdag medisch gekeurd door Everton, ook contractdetails bekend'

'Danjuma wordt zaterdag medisch gekeurd door Everton, ook contractdetails bekend'

20-07-2023 22:50
1

Arnaut Danjuma wordt zaterdag medisch gekeurd bij Everton, aldus Fabrizio Romano. De aanvaller gaat voor één jaar worden verhuurd aan de club uit de Premier League.

Donderdagmiddag meldde Voetbal International dat Everton de transfer van Danjuma op het laatste moment van AC Milan heeft gekaapt. Volgens Romano ligt de keuring inmiddels in het verschiet en zijn ook de voorwaarden achter de huurtransfer bekend. Villarreal gaat geen optie tot koop in het contract opnemen.

Het is niet de eerste keer dat Danjuma een medische keuring ondergaat bij Everton. Afgelopen winter doorstond hij deze al op het complex in Liverpool, maar koos hij op het laatste moment toch voor een andere transfer. Tottenham Hotspur ging met de Nederlander aan de haal.

Dat Danjuma bij Everton gaat tekenen betekent dat ook Feyenoord definitief achter het net vist. De Rotterdammers voerden positieve gesprekken met de aanvaller, maar hikten tegen het kostenplaatje aan. Volgens Spaanse media moet er in totaal vijf miljoen euro op tafel komen om Danjuma één seizoen te kunnen lenen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!