Transfernieuws

'Feyenoord richt vizier op Denemarken: Idrissi-vervanger gevonden bij Midtjylland'

'Feyenoord richt vizier op Denemarken: Idrissi-vervanger gevonden bij Midtjylland'

09-07-2023 14:13 Laatste update: 14:17

Feyenoord zet in op de komst van Gustav Isaksen. De Deense aanvaller moet de nieuwe vervanger worden van Oussama Idrissi, meldt 1908.nl.

Isaksen staat momenteel nog onder contract bij FC Midtjylland. Volgens 1908.nl staat de aanvaller hoog op de verlanglijst van Feyenoord. Naar verluidt zou de club al geïnformeerd hebben in Denemarken.

De buitenspeler heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Deense club. Hierdoor zal Feyenoord met een goed bod moeten komen om de speler los te weken. De geschatte waarde van Isaksen ligt momenteel rond de 7,5 miljoen euro.

Arne Slot sprak vorig seizoen al zijn bewondering uit voor Isaksen. Dit deed hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Midtjylland in de Europa League. "Isaksen is één van Midtjyllands meest dreigende aanvallers", zei hij toen.

De in Denemarken geboren speler kan zowel als rechtsbuiten, linksbuiten en diepste spits uit de voeten. In totaal speelde hij 136 wedstrijden voor FC Midtjylland. Hij scoorde in die duels 33 doelpunten en gaf 18 assists. Zijn talent is internationaal niet onopgemerkt gebleven. Eerder deze transferperiode was er al interesse van AC Milan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!