Interesse voor Ramselaar: 'Als je zo'n aanbieding ziet, het is wel behoorlijk...'

Interesse voor Ramselaar: 'Als je zo'n aanbieding ziet, het is wel behoorlijk...'

22 januari - 12:15
Eredivisie 0 Reacties

Bart Ramselaar kan rekenen op belangstelling van clubs uit China, Spanje én het Engelse Millwall, maar lijkt niet te vertrekken bij FC Utrecht. De Domstedelingen willen Ramselaar niet kwijt.

Tegenover Voetbal International is Ramselaar eerlijk over de interesse. "Het klopt. Wat je er van moet denken? Het is precies wat je gelezen hebt. Er was interesse maar Utrecht had er niet zoveel interesse in om mij te verkopen op dit moment. Dat is eigenlijk het verhaal. Voor mij was er eigenlijk ook niet zoveel om over na te denken als FC Utrecht het tegenhoudt."

Er zijn nog geen gesprekken gevoerd tussen Ramselaar, zijn zaakwaarnemer en de geïnteresseerde clubs. "Nee, de clubs hebben een bod geplaatst. Dat weet ik wel. Ik weet ook dat Utrecht dat te laag vond. Voor mij was het ook niet echt iets om volledig over na te denken of ik het wilde of niet... Dat was makkelijk."

Ramselaar speelde vooralsnog alleen in Nederland en droomt wel van de stap naar het buitenland. Het bod uit China was lucratief, maar Ramselaar wil niet vertellen of hij erop in zou gaan als Utrecht het bod accepteerde. "In eerste instantie wil ik nog carrière maken in Europa. Het is wel wat als je zo'n aanbieding ziet, het is wel behoorlijk, moet ik zeggen... Mijn allergrootste droom is nog altijd Spanje, maar ik sta open voor heel veel competities. Ik heb alleen in de Eredivisie gespeeld. Ik zou op een dag wel wat meer van de wereld willen zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie