Nieuws

Veerman solliciteert met glansrol naar basisplaats in topper: 'Het gaat aardig'

Veerman solliciteert met glansrol naar basisplaats in topper: 'Het gaat aardig'

20 January - 21:40 Laatste update: 23:10
0

Joey Veerman groeide bij zijn debuut in de PSV-basis direct uit tot matchwinner door de winnende treffer te maken tegen Telstar. De 24-jarige middenvelder weet nog niet of hij in de topper tegen Ajax vanaf het begin mee mag doen.

Na afloop stond Veerman voor de camera's van ESPN. De Volendammer was niet bijzonder uitbundig na zijn doelpunt en assist. "Ik denk dat we geen goede wedstrijd op de mat hebben gelegd", was de spelmaker kritisch. "Telstar was er aardig onderuit aan het voetballen."

Veerman was onder de indruk van de bezoekers en erkende het lastig te hebben tijdens de eerste helft. "Het was lastig om vanuit het midden door te voetballen, dat hadden ze goed voor elkaar. Uiteindelijk ging het na rust allemaal wat sneller, maar nog niet genoeg."

De nieuweling durfde nog niet te speculeren op een eventuele basisplaats in de topper tegen Ajax na zijn glansrol in de KNVB Beker-wedstrijd. "Ik denk dat het wel aardig gaat. Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin en de trainingen gaan goed. Of ik ga starten zou ik niet weten. Ik kan wel zeggen ja of nee, maar ik weet het niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie