Nieuws

Van Bommel gelukkig met samenwerking: 'Overmars is gewoon superbelangrijk'

Van Bommel gelukkig met samenwerking: 'Overmars is gewoon superbelangrijk'

05-06-2023 07:45

Mark van Bommel had zondagavond na het behalen van het landskampioenschap lovende woorden over voor technisch directeur Marc Overmars. Volgens de trainer van Royal Antwerp FC speelde de Nederlander dit seizoen een sleutelrol.

"Ik ben blij dat Marc er is. Dat geeft mij enorm veel rust om mij te concentreren op het voetbal", zei Van Bommel op de persconferentie na afloop van de kampioenswedstrijd. "En Marc regelt eigenlijk alles daarbuiten. Het is een combinatie die past", was de oefenmeester duidelijk.

Van Bommel kent de kwaliteiten van zijn Nederlandse collega. "Wat hij bij Ajax neergezet heeft, daar hoef ik niet eens over te praten. De miljoenen die hij voor de club verdiend heeft door de juiste mensen in te kopen en samen met de trainer te werken aan een elftal waar je iets mee kan bereiken. Wij zijn daar afgelopen zomer mee begonnen. Marc is gewoon superbelangrijk", aldus de voormalig trainer van PSV.

Antwerp legde zondag beslag op de vijfde landstitel in de clubgeschiedenis door met 2-2 gelijk te spelen tegen KRC Genk. Ex-Ajacied Toby Alderweireld maakte in de 94e minuut de gelijkmaker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!