Nieuws

'Ajax heeft afscheid genomen van Heitinga, hij is de enige die dat nog niet weet'

'Ajax heeft afscheid genomen van Heitinga, hij is de enige die dat nog niet weet'

30-05-2023 16:43
1

John Heitinga blijft niet aan als hoofdtrainer van Ajax. Dat meldt clubwatcher Mike Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

"Ajax heeft afscheid genomen van John Heitinga. Alleen is er nog één iemand die dat niet weet: dat is Heitinga zelf", aldus Verweij in de podcast. De journalist vindt de manier waarop Ajax met Heitinga omgaat niet om over naar huis te schrijven. "Een voorbeeld is de presentatie van Branco van den Boomen. Het is bij Ajax traditie dat de technische directeur, trainer en speler op de foto gaan. Maar Heitinga was nergens te bekennen."

Verweij belde naar aanleiding van het ontbreken van Heitinga met technisch directeur Sven Mislintat. "Hij zei niet op de hoogte te zijn van dat soort tradities en dat er niets achter schuilt", aldus Verweij. "Dat geloof ik dan wel, want hij komt over als een hele oprechte man."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!