Feyenoord biedt supporters de mogelijkheid om laatste groet aan Gyan te brengen

Feyenoord biedt supporters de mogelijkheid om laatste groet aan Gyan te brengen

18 januari - 15:08
Eredivisie 0 Reacties

Het is mogelijk voor Feyenoord-supporters om op vrijdag 21 januari afscheid te nemen van de onlangs overleden Christian Gyan. De uitvaart vindt een dag later plaats in besloten kring. 

Via de officiële kanalen communiceert Feyenoord dat fans de gelegenheid wordt geboden om een laatste groet te brengen aan Gyan voor de Kuip. Om 14.15 uur zal de rouwauto met Gyan langs de Olympiaweg rijden. De club roept de supporters op zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden gezien de huidige coronamaatregelen.

Kort na het overlijden van de publiekslieveling werd een crowdfundingsactie op touw gezet door supportersvereniging FSV De Feijenoorder. Veel mensen gaven gehoor aan het verzoek om geld op te halen voor de nabestaanden van Gyan. In totaal werd er 147.309,90 euro ingezameld.

Zowel Feyenoord als FSV De Feijenoorder zijn de fans erkentelijk voor het opgehaalde bedrag. 'We hopen op een waardig eerbetoon aan Christian Gyan, een echte publiekslieveling die tien jaar onder contract stond bij de club en in zijn tijd in Nederland vele harten van het legioen veroverde.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie