Transfernieuws

'Bayern hoort vraagprijs van 120 miljoen euro voor gewilde Franse spits'

'Bayern hoort vraagprijs van 120 miljoen euro voor gewilde Franse spits'

05-05-2023 19:42

Bayern München moet maar liefst 120 miljoen euro betalen om Randal Kolo Muani los te weken bij Eintracht Frankfurt. Dat meldt BILD vrijdagavond.

Eerder op de vrijdag werd Thomas Tuchel op zijn persconferentie van Der Rekordmeister al gevraagd naar de vermeende interesse in de Franse vice-wereldkampoien. "Ik kan niet zeggen dat het waar is, omdat het nu geen topic is. Als het waar zou zijn, zou ik zeggen dat het niet waar was", vertelde de Duitse trainer met een brede glimlach.

Het is niet duidelijk of het lachen Tuchel inmiddels vergaan is na het horen van de vraagprijs van Frankfurt. Bayern zou voorlopig niet verder willen gaan dan een bod van 60 miljoen euro en overwegen om eventueel spelers bij de deal te betrekken om de vraagprijs te drukken.

Dat Bayern zich gaat roeren op de transfermarkt lijkt een uitgemaakte zaak. In een eerder stadium werd al duidelijk dat de Duitsers een nieuwe centrumspits willen aantrekken. SSC Napoli-aanvaller Victor Osimhen kan op zijn beurt eveneens rekenen op warme belangstelling uit Zuid-Duitsland.