Nieuws

Goed nieuws voor Ten Hag: aanvaller en linksback keren terug voor cruciaal EL-duel

Goed nieuws voor Ten Hag: aanvaller en linksback keren terug voor cruciaal EL-duel

19-04-2023 13:02

Goed nieuws voor Erik ten Hag. De Nederlandse manager heeft Marcus Rashford weer kunnen verwelkomen op de training van Manchester United. De 25-jarige aanvaller stond de afgelopen weken aan de kant met een spierblessure.

United speelt donderdagavond in de kwartfinales van de Europa League tegen Sevilla en moet winnen om de laatste vier te behalen. The Red Devils stonden in eigen huis met 2-0 voor tegen de Spanjaarden, maar gaven dat in de slotfase uithanden dankzij twee eigen doelpunten: 2-2. Ten Hag kan de aanvallende krachten van Rashford dus maar al te goed gebruiken.

Rashford moest die wedstrijd namelijk vanaf de kant toezien, evenals de competitiewedstrijd tegen Nottingham Forest (0-2). Hij werd in beide duels vervangen door Anthony Martial.

Ook Luke Shaw is na blessureleed weer terug, maar dat geldt nog niet voor Lisandro Martínez en Raphaël Varane. Beide WK-finalisten zitten nog altijd in de lappenmand, waardoor Ten Hag in zijn defensie moet improviseren. Met de terugkeer van Shaw heeft Oranje-international Tyrell Malacia er in ieder geval weer een geduchte concurrent bij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!