Nieuws

Gakpo hard onderuit met Liverpool: 'Lastig om daar bovenop te komen'

Gakpo hard onderuit met Liverpool: 'Lastig om daar bovenop te komen'

01-04-2023 16:25

Cody Gakpo heeft zaterdag niet kunnen verrassen in het duel met Manchester City. De aanvaller van Liverpool FC erkent dat de snelle goal in de tweede helft uiteindelijk fataal bleek voor The Reds.

Gakpo meldde zich na afloop van het duel voor de camera van Viaplay. Liverpool stond in de eerste helft redelijk met de rug tegen de muur, maar ging rusten met een gelijke stand. "De eerste helft hebben we een hoop goed gedaan. Maar in de tweede helft incasseren we in een paar momenten twee tegengoals. Dan weet je dat het lastig wordt."

Kevin de Bruyne had nog geen minuut nodig om City in de tweede helft op voorsprong te zetten. "Je wil goed aan de tweede helft beginnen, maar als je hem dan zo snel tegen krijgt, is dat zonde en wordt het lastig om daar dan weer bovenop te komen. Daar moeten we ons in verbeteren, net als in ons incasseringsvermogen", besluit Gakpo. "De energie was er wel, maar we konden het moment niet vinden om ze onder druk te zetten. Daardoor lijkt het misschien alsof de energie er niet was."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!