Nieuws

'Verdeeldheid over Bazoer bij PSV: Schmidt is niet overtuigd, John de Jong wel'

'Verdeeldheid over Bazoer bij PSV: Schmidt is niet overtuigd, John de Jong wel'

08-01-2022 10:08

Eerder deze week werd bekend dat PSV en Riechedly Bazoer met elkaar gesproken hebben, maar de vraag rijst of de Eindhovenaren gaan doorpakken. Valentijn Driessen weet dat de meningen over een eventuele komst van de Vitesse-speler verdeeld zijn.

Bazoer loopt na dit seizoen uit zijn contract in Arnhem, waardoor PSV hem voor een minimaal bedrag kan ophalen. Toch lijkt de koploper van de Eredivisie te twijfelen. "John de Jong (directeur voetbalzaken, red.) zou Bazoer er morgen bij willen halen, zeker omdat hij niet te veel kost", onthult Driessen in Kick-Off. "Aan het eind van het seizoen is hij zelfs helemaal gratis, dus hij zou daarvoor groen licht geven. Alleen Schmidt ziet het veel minder zitten."

"En John de Jong ziet ook wel dat Bazoer een bepaald imago heeft, wat hij nu wel van zich af aan het schudden is", vervolgt de chef voetbal van De Telegraaf. "Maar het is wel een jongen die het wel even laat weten als hem iets niet bevalt. En daar is Schmidt niet echt van gediend."

Vitesse zou twee miljoen euro vragen voor een winters vertrek van Bazoer. PSV deed eerder in januari al zaken op de transfermarkt, door Joey Veerman los te weken bij sc Heerenveen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!