Nieuws

'Ook Feyenoord heeft interesse in Bazoer, Vitesse wil miljoenen zien'

'Ook Feyenoord heeft interesse in Bazoer, Vitesse wil miljoenen zien'

05-01-2022 10:15

De ontwikkelingen rondom Riechedly Bazoer stapelen zich in rap tempo op. Inmiddels is duidelijk geworden dat Feyenoord ook interesse heeft in de verdediger annex middenvelder. Vitesse wil echter niet zomaar meewerken aan een wintertransfer.

Bazoer beschikt bij Vitesse over een aflopend contract. Eerder werd al duidelijk dat PSV hoopt op een transfervrije overstap van de Oranje-international. Nu maakt onder meer De Telegraaf melding van de interesse van Feyenoord. Het lijkt erop dat de Rotterdammers inzetten op een transfer in januari.

Vitesse voelt daar echter minder voor, stelt de Gelderlander. De Arnhemmers willen naar verluidt 'al snel' ruim twee miljoen euro zien voor Bazoer. Dat schrikt geïnteresseerde partijen af, zeker omdat Bazoer komende zomer gratis op te pikken is. Het is namelijk uitgesloten dat de Oranje-international zijn aflopende contract verlengt in Arnhem. 

Zelf heeft Bazoer vrede met een overstap in de zomer, in plaats van in deze maand. De geboren Utrechter is Vitesse dankbaar en een transfervrije overgang is daarnaast interessant voor hem: Bazoer kan dan rekenen op een flinke tekenbonus, die hij normaal gesproken niet krijgt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!