Transfernieuws

Eindhovens Dagblad: PSV zet streep door winterse transfer Bazoer naar Eindhoven

Eindhovens Dagblad: PSV zet streep door winterse transfer Bazoer naar Eindhoven

04-01-2022 20:01 Laatste update: 20:08

Bijna alle seinen voor de transfer van Joey Veerman naar PSV staan op groen. De sc Heerenveen-middenvelder komt voor zes miljoen euro over, mochten de laatste resultaten van de medische tests in orde zijn. Daarmee is een winterse transfer van Riechedly Bazoer naar PSV van de baan.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Veerman gaat een contract tekenen tot de zomer van 2026. Met Bazoer werden ook gesprekken gevoerd, maar daar blijft het vooralsnog bij. Inmiddels is Feyenoord ook in gesprek met Bazoer, al zijn die gesprekken volgens Feyenoord Transfermarkt nog in de 'oriënterende fase'. Het contract van de Vitesse-verdediger loopt na dit seizoen af, waardoor hij in gesprek kan met geïnteresseerde clubs.

Er staan voor de winterse transferperiode geen grote transferklappers meer op de planning bij PSV. De Eindhovenaren houden wel hun ogen open voor eventuele buitenkansjes, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!