Nieuws

NAC pakt aanvoerdersband af: 'Hij is een individuele speler met een vrije geest'

NAC pakt aanvoerdersband af: 'Hij is een individuele speler met een vrije geest'

05-03-2023 17:41

Odysseus Velanas moet de aanvoerdersband inleveren bij NAC Breda. De middenvelder, die zijn aflopende contract niet wil verlengen, heeft dat deze week te horen gekregen.

Velanas keert maandag weer terug bij de wedstrijdselectie, nadat hij een week erg ziek is geweest. "Dit hebben we samen met Ody besloten", reageert trainer Peter Hyballa in gesprek met BN DeStem. "Deze week heb ik met hem gesproken. Iedereen weet dat ik een goede relatie heb met Ody, dat kwam in het gesprek ook duidelijk naar voren. Hij is een individuele speler met een vrije geest. Hij reageerde er heel goed op. Voor hem is dit ook een opluchting en de beste oplossing na alles wat er is gebeurd de laatste tijd."

Cuco Martina zal naar alle verwachting de rest van het seizoen de band dragen. Eerder werd de band al afgenomen van Alex Plat, die begin januari uit de selectie werd gezet door Hyballa.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!