Nieuws

Firmino kondigt vertrek bij Liverpool via zaakwaarnemer aan: 'Tijd om te gaan'

Firmino kondigt vertrek bij Liverpool via zaakwaarnemer aan: 'Tijd om te gaan'

04-03-2023 16:46

Roberto Firmino gaat zijn contract niet verlengen bij Liverpool. Roger Wittmann – de zaakwaarnemer van de Braziliaan – onthult dit in gesprek met Football Insider.

Het contract van Firmino loopt komende zomer af bij Liverpool. De twee partijen waren al langer in gesprek over een nieuwe verbintenis, maar de geruchten over een vertrek van de Braziliaan werden steeds hardnekkiger. Via belangenhartiger Wittmann geeft Firmino nu uitsluitsel.

"Ik heb mijn tijd gehad, maar het is tijd om te gaan", begint aldus de woorden van Firmino via Wittmann in gesprek met Football Insider. "Liverpool was de grootste, mooiste en succesvolste periode uit mijn leven, samen met de manager en mijn collega’s."

Met het vertrek van de Braziliaan is er met Mohamed Salah straks nog maar één topaanvaller over uit het succesvolle tijdperk van Jürgen Klopp. Sadio Mané vertrok afgelopen zomer al naar Bayern München.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!