Nieuws

Slot komt met goed nieuws in aanloop naar Groningen-thuis: Hij kan invallen

Slot komt met goed nieuws in aanloop naar Groningen-thuis: "Hij kan invallen"

03-03-2023 15:28

Sebastian Szymanski keert zaterdag terug in de Feyenoord-selectie voor het thuisduel met FC Groningen. De Pool heeft de afgelopen dagen de groepstraining hervat en is klaar voor een invalbeurt. Dat bevestigt Slot op de persconferentie. 

De spelmaker stond de afgelopen weken buitenspel wegens een blessure, maar kan zaterdag zijn rentree maken. "Szymanski heeft gisteren (donderdag, red.) en vandaag (vrijdag, red.) getraind en zit bij de selectie", zegt Slot op het persmoment. "Hij kan morgen (zaterdag, red.) invallen."

Hoe houdt de oefenmeester de rest van zijn spelers fit? "We beperken de trainingstijd tot een minimum. Daarbij helpt het dat de resultaten goed zijn. Vermoeidheid zit voor een deel in je hoofd. Je kan meer hebben als het goed gaat. Een logisch gevolg van dat het goed gaat, is dat je veel wedstrijden speelt." Volgens Slot zorgen wedstrijden er juist voor dat spelers 'extreem fit' worden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!