Nieuws

'Feyenoord nadert akkoord met Duitse laagvlieger over tijdelijke overgang Diemers'

'Feyenoord nadert akkoord met Duitse laagvlieger over tijdelijke overgang Diemers'

31-12-2021 12:50 Laatste update: 14:20

Mark Diemers is op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Hannover 96, nummer vijftien in de Tweede Bundesliga, heeft de interesse in de middenvelder kenbaar gemaakt bij de Rotterdammers.  

De Duitse club ziet de Nederlander als versterking in de strijd tegen degradatie. Het zou gaan om een transfer op huurbasis, schrijft Voetbal International. De 28-jarige middenvelder, die onder trainer Arne Slot amper aan de bak komt, staat welwillend tegenover de overstap.  

Het weekblad verzekert dat 'hij volgens ingewijden al op bezoek is geweest in Hannover'. Beide clubs zijn in gesprek over de voorwaarden van de transfer. Als deze gesprekken geen problemen oplevert, zet de voormalig Fortuna-smaakmaker zijn krabbel onder een contract voor een half jaar bij Die Roten

In zijn eerste seizoen bij Feyenoord speelde Diemers nog een grote rol onder Dick Advocaat. Hij kwam in dertig wedstrijden tot drie goals voor de Rotterdammers. Ter vergelijking: sinds Slot met de scepter zwaait in Rotterdam-Zuid kwam de technisch begaafde speler tot slechts twee competitieduels in de Eredivisie.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!