Transfernieuws

'Real Madrid wil rechterflank verjongen en volgt Manchester United-back'

'Real Madrid wil rechterflank verjongen en volgt Manchester United-back'

16-02-2023 14:28

Real Madrid houdt de ontwikkelingen rondom Diogo Dalot nauwlettend in de gaten, meldt AS. De Portugese rechtsback heeft een contract tot medio 2024 en maakt vooralsnog geen aanstalten om die verbintenis te verlengen.

Onder Erik ten Hag heeft de 23-jarige Dalot zich in de basis van United weten te knokken, na afgelopen seizoen nog aan AC Milan te zijn verhuurd. In eerste instantie zou Real Madrid hebben geaasd op de handtekening van João Cancelo, maar hij vertrok op huurbasis naar Bayern München, dat hem aan het einde van het seizoen definitief kan inlijven voor zeventig miljoen euro.

Carlo Ancelotti zou volgens AS te boek staan als een groot bewonderaar van Dalot, die hem nog kent van de periode dat de Italiaan in Engeland werkte. Los Blancos zou de rechterflank willen verjongen. De opties op de rechtsbackpositie Dani Carvajal (32) en Lucas Vázquez (bijna 33) beginnen inmiddels op leeftijd te raken. Volgens Transfermarkt.de bedraagt de huidige marktwaarde van Dalot 32 miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!