Nieuws

Fraser was in beeld bij Ajax: 'Er is wel met mijn zaakwaarnemer gesproken'

Fraser was in beeld bij Ajax: 'Er is wel met mijn zaakwaarnemer gesproken'

13-02-2023 21:28
2

Henk Fraser was in beeld bij Ajax om daar assistent te worden. Dat laat de bij FC Utrecht vertrokken trainer weten bij Veronica Offside.

Fraser moest in de winterstop gedwongen vertrekken bij FC Utrecht, nadat de trainer Amin Younes bij de keel had gegrepen. Inmiddels is Fraser klaar om weer aan de slag te gaan in de voetballerij. Er kwamen al meerdere opties voorbij. "Ook in Nederland, ja", aldus de coach, waarop Wesley Sneijder reageert dat Fraser door Ajax benaderd is om assistent te worden van toenmalig trainer Alfred Schreuder.

"Er was wel enig contact", reageert Fraser. Uiteindelijk bleek zijn verleden bij Feyenoord Fraser de das om te doen. Ajax pakte niet door en uiteindelijk werd Schreuder ontslagen. John Heitinga volgde de trainer op. "Of ik het zou doen? Gelukkig is het niet zover gekomen. Er is wel met mijn zaakwaarnemer gesproken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!