Nieuws

Romano weet details aanstaande Insigne-deal: 'Elf miljoen vast salaris'

Romano weet details aanstaande Insigne-deal: 'Elf miljoen vast salaris'

28-12-2021 19:09 Laatste update: 29-12-2021 06:56

Lorenzo Insigne staat in de nadrukkelijke belangstelling van MLS-club Toronto FC. De details van het vermeende contractaanbod dat Lorenzo Insigne van de Canadezen ontvangen heeft, is naar buiten gebracht door transferspecialist Fabrizio Romano.  

In navolging van La Gazzetta dello Sport dat eerder op dinsdag meldde dat Insigne op het punt staat in de zomer naar Toronto FC te verkassen, bevestigt de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse journalist dit bericht.  

De kleine dribbelaar zou maar liefst elf miljoen euro per jaar toucheren bij Toronto FC. Daarnaast is er een bonusconstructie, waardoor Insigne maar liefst 4,5 miljoen euro extra kan bijschrijven op basis van doelpunten en assists. Dit gigantische salarisaanbod lijkt hem dan ook over de streep te trekken. 

Napoli heeft het contract met het clubicoon meerdere malen geprobeerd te verlengen. Daarin kwam Napoli met een salarisverlaging op de proppen. In plaats van de vijf miljoen euro die Insigne momenteel op jaarbasis bij mag schrijven, wilde de club niet verder gaan dan een aanbod van 3,5 miljoen euro per jaar. Romano verzekert dat momenteel de laatste details van de overgang worden besproken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!