Nieuws

Fernández en Ziyech starten bij Chelsea tegen Fulham, Madueke begint op de bank

Fernández en Ziyech starten bij Chelsea tegen Fulham, Madueke begint op de bank

03-02-2023 20:09 Laatste update: 20:12

Enzo Fernández start vrijdagavond in de basis bij Chelsea. De Argentijnse middenvelder kwam in de winterse transferwindow voor maar liefst 120 miljoen euro over van Benfica en is daarmee een van de duurste spelers ooit. Tegen Fulham wacht zijn officiële debuut.

Ook Hakim Ziyech start. De Marokkaanse Nederlander leek woensdagavond nog te worden verhuurd aan Paris Saint-Germain, maar wegens administratief geblunder ging die transfer tot grote woede van Ziyech zelf niet door. Graham Potter stelt hem desondanks 'gewoon' op.

Datzelfde geldt voor Mykhaylo Mudryk. Ook hij werd in de winter aangetrokken. Chelsea betaalde een dikke 70 miljoen euro voor de Oekraïense aanvaller aan Shakhtar Donetsk. Hij maakte al minuten tegen Liverpool, maar staat deze keer voor zijn basisdebuut in de Premier League. Noni Madueke begint op de bank. Bij Fulham zien we landgenoot Kenny Tete op rechtsback.

Opstelling Chelsea: Arrizabalaga; James, Silva, Badiashile, Cucurella; Fernández, Gallagher; Ziyech, Mount, Mudryk; Havertz.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!