Nieuws

Ten Hag beschikt over Sabitzer en hoopt op revanche: 'We moeten winnen'

Ten Hag beschikt over Sabitzer en hoopt op revanche: 'We moeten winnen'

03-02-2023 15:56 Laatste update: 16:27

Marcel Sabitzer zit zaterdag bij de wedstrijdselectie van Manchester United, zo bevestigt Erik ten Hag op de persconferentie. De manager kijkt uit naar het duel met Crystal Palace en hoopt zich te revancheren na het gelijke spel enkele weken geleden.

Op de vraag of Sabitzer bij de selectie zit zaterdag kwam een gevat antwoord. "Ja", vertelde Ten Hag waarna hij inging op de kwaliteiten van de Oostenrijker. "Hij is erg goed. Natuurlijk heeft hij slechts één sessie getraind, maar je kan zien dat hij erg fit is en dat had ik ook niet anders verwacht als je van Bayern München afkomt. Ik denk dat hij klaar is om de spelen." Of Sabitzer ook in de basis staat, liet Ten Hag in het midden. "Ik denk dat hij een slimme speler is en hij weet wat hij moet doen."

Twee weken geleden speelde United in de laatste minuut nog gelijk tegen Palace. De Nederlander hoopt zaterdag op een beter resultaat. "We focussen ons altijd op de wedstrijd, wat er ook gebeurt, het is onze baan. Twee weken geleden vertoonden we een slecht optreden. Ik was niet gelukkig met wat we lieten zien. Voor negentig procent was het focus en energie waardoor we twee punten lieten liggen. Morgen moet het beter. We moeten ze verslaan en dat is duidelijk."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!