Nieuws

Na afgeketste Barcelona-transfer breekt Amrabat neus bij rentree voor Fiorentina

Na afgeketste Barcelona-transfer breekt Amrabat neus bij rentree voor Fiorentina

2 februari - 18:54

Sofyan Amrabat beleeft een turbulente fase in zijn carrière. De Fiorentina-middenvelder hoopte op Deadline Day naar FC Barcelona te verkassen, maar de transfer ging niet door. Tot overmaat van ramp heeft hij nu zijn neus gebroken.

Dat maakt de Italiaanse club bekend via de officiële kanalen. De volgende wedstrijd van zondag (Bologna-thuis) is in gevaar. In het duel met Torino ging Amrabat naar de grond na een tik in het gezicht van Antonio Sanabria. 'Radiologisch onderzoek van vanmorgen bevestigde de breuk van de neusbeenderen', schrijft de Toscaanse club in het statement.

Donderdag en vrijdag wordt gebruikt om de spelverdeler een speciaal masker aan te meten. Ondanks de neusbreuk van Amrabat, wist Fiorentina de wedstrijd tegen Torino wel winnend af te sluiten: 2-1. De gebroken neus is extra ongelukkig, aangezien de international aanvankelijk niet tot de selectie zou behoren voor de wedstrijd tegen Turijn, omdat hij een training had overgeslagen in de hoop een transfer af te dwingen.

Nadat hij de situatie na het sluiten van de transfermarkt had bijgelegd met zijn broodheer, werd alsnog besloten een beroep op hem te doen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

No Poll