Transfernieuws

'PSG informeert naar PSV-doelwit voor wanneer transfer van Ziyech afketst'

'PSG informeert naar PSV-doelwit voor wanneer transfer van Ziyech afketst'

31-01-2023 13:22

Paris Saint-Germain heeft geïnformeerd naar Dodi Lukebakio, het doelwit dat ook PSV voor ogen heeft. BILD meldt dat de Fransen in hem een geschikte aanvaller zien, samen met Hakim Ziyech.

Volgens het Duitse medium is Ziyech eerste keus in Parijs, maar zou ook Lukebakio op de shortlist staan. Waar Chelsea wel happig is op een vertrek van de Marokkaan, kan dat van Hertha BSC alleen niet gezegd worden. De club uit de Duits hoofdstad vecht tegen degradatie en heeft de doelpunten van de Belg daar hard bij nodig.

Niet alleen PSG is geïnteresseerd in Lukebakio, maar ook PSV deed een poging om hem naar de club te halen. De Eindhovenaren zouden een bedrag hebben geboden van 7.5 miljoen euro plus twee miljoen aan bonussen, maar dat werd niet genoeg bevonden door Hertha.

Ziyech wacht momenteel in ieder geval totdat PSG en Chelsea een akkoord hebben bereikt. De Marokkaan is al in Parijs om zijn medische keuring te voltooien.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!