Nieuws

Slot voelt zich bestolen: 'Vond het een onacceptabele beslissing van de arbitrage'

Slot voelt zich bestolen: 'Vond het een onacceptabele beslissing van de arbitrage'

29-01-2023 14:54
5

Arne Slot vindt het onterecht dat Feyenoord in de slotfase van het duel met FC Twente geen strafschop kreeg toegekend. Robin Pröpper maakte hands in het strafschopgebied van de Tukkers, maar werd door scheidsrechter Allard Lindhout gespaard. 

Slot meldde zich na de kraker, die in 1-1 eindigde, bij ESPN om de wedstrijd te bespreken. Slot was van het duel zelf te spreken. Beide ploegen hanteren een zelfde speelstijl en dat leidde tot een vermakelijk duel. "Het was een zeer enerverende wedstrijd, waar ik denk ik met zijn allen van genoten hebben."

De oefenmeester van Feyenoord kan er echter niet bij dat Feyenoord geen strafschop kreeg. "Ik vond het een onacceptabel moment van de arbitrage. Het is voor de spelers ook lastig. Dan kan ik dit niet geloven. Arbitrage speelt een cruciale rol in topwedstrijden. Ik vind het een onacceptabele beslissing van de arbitrage", besluit Slot. Feyenoord blijft door het gelijkspel koploper in de Eredivisie, maar kent nu een voorsprong van slechts twee punten op achtervolger AZ. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!