Transfernieuws

'Hoever wordt daags na PSV-vertrek alweer aan nieuwe Engelse club verhuurd'

'Hoever wordt daags na PSV-vertrek alweer aan nieuwe Engelse club verhuurd'

27-01-2023 11:26

Daags na zijn vertrek bij PSV heeft Ki-Jana Hoever alweer een nieuwe club gevonden. De 21-jarige rechtsback wordt door Wolverhampton Wanderers verhuurd aan Stoke City.

Volgens The Telegraph vindt de medische keuring vrijdag plaats, waarna Hoever zijn handtekening gaat zetten onder een contract dat hem tot het einde van het seizoen aan Stoke verbindt. De Nederlander mag met zijn nieuwe club gaan strijden tegen degradatie: The Potters staan op een achttiende plaats in het Championship.

Het vertrek van Hoever betekent dat PSV hem in ieder geval definitief uit het systeem kan zetten. De Eindhovenaren lieten eerder deze week weten dat de Nederlander geen toekomst heeft in Eindhoven. Wel mocht Hoever mee blijven trainen bij PSV, dat hem doorbetaalde totdat hij een nieuwe club zou vinden.

Hoever doorliep de jeugdopleiding bij Ajax en verkaste op jonge leeftijd naar Liverpool, dat hem in 2020 verkocht aan Wolves. Daar heeft de rechtsback nog een contract tot medio 2025.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!