Nieuws

'Recordtransfer Overmars en co. nog geen feit: gesprekken met Frankfurt lopen nog'

'Recordtransfer Overmars en co. nog geen feit: gesprekken met Frankfurt lopen nog'

26 januari - 16:15
0

De overstap van Royal Antwerp FC-speler Willian Pacho naar Eintracht Frankfurt is in tegenstelling tot eerdere berichtgeving nog niet helemaal rond. Christopher Michel, Duitse journalist voor Sport 1, meldt dat de gesprekken over de verdediger nog lopen.

Royal Antwerp FC zet in op een bedrag van zestien miljoen euro voor Pacho, maar dat bedrag lijkt Eintracht Frankfurt niet neer te willen tellen voor de verdediger. Eerder werd gemeld dat de transfer al in kannen en kruiken zou zijn en dat Marc Overmars en consorten zo de grootste uitgaande transfer ooit zouden hebben gerealiseerd, maar niets blijkt minder waar.

Pacho maakte deze zomer de overstap van het Ecuadoriaanse Independiente en groeide al snel uit tot een vaste waarde bij Antwerp. Samen met compagnon Toby Aldeweireld vormt de verdediger het hart van de defensie. De Ecuadoriaan kwam dit seizoen al tot 21 duels voor de Belgische club, waarin hij één keer een assist gaf.

De kans is nog steeds groot dat Overmars het uitgaande transferrecord zal gaan verbreken met de transfer. Het record staat op naam van Manuel Benson, die afgelopen zomer voor vier miljoen euro de overstap maakte naar Burnley.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie