Nieuws

''Wonderkind' Gavi in gesprek met FC Barcelona over contractverlenging'

''Wonderkind' Gavi in gesprek met FC Barcelona over contractverlenging'

07-10-2021 14:44 Laatste update: 08-10-2021 09:14

FC Barcelona is druk bezig om het contract van Gavi open te breken en te verlengen. Het zeventienjarige talent maakte recent zijn debuut voor de club en mocht in de Nations League-wedstrijd tegen Italië ook al zijn eerste opwachting maken voor de Spaanse nationale ploeg. 

Volgens transferexpert Fabrizio Romano en het Spaanse medium Sport plant FC Barcelona op korte termijn gesprekken in met Gavi om de contractverlenging door te zetten. De Italiaan noemt Gavi op Twitter 'meer dan een wonderkind'. Eén detail uit het aanbod van FC Barcelona is al uitgelekt: Gavi krijgt een contract van vijf jaar aangereikt, waarin hij elk contractjaar meer gaat verdienen dan het vorige jaar.

Het huidige contract van Gavi loopt tot 2023. Nu de talentvolle middenvelder zijn doorbraak beleeft is het voor FC Barcelona zaak om zijn contract zo snel mogelijk te verlengen en open te breken, voor er kapers op de kust liggen. Op 29 augustus debuteerde Gavi onder Ronald Koeman in het eerste elftal van Barça, in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Getafe.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!