Interview

Stam: 'United kan zeker winnen, maar gelijkspel tegen Arsenal is ook goed'

Stam: 'United kan zeker winnen, maar gelijkspel tegen Arsenal is ook goed'

22-01-2023 17:06

Danny Vos

Geen tijd om bij te komen van de Klassieker! Door naar Engeland: Manchester United neemt het op tegen Arsenal. Bij winst voor Erik ten Hag wordt het gat verkleind naar vijf punten. Volgens Jaap Stam maakt Manchester United een goede kans in de Premier League-kraker.

"Arsenal speelt goed voetbal. Maar bij United is het vertrouwen er. Je ziet aan alles dat de spelers begrijpen wat er van ze verwacht wordt, zowel verdedigend als aanvallend", aldus de oud-speler van Manchester United tegen VoetbalNieuws.

Met 18 gespeelde wedstrijden staat Arsenal met 47 punten bovenaan in de Premier League. In Londen groeit langzaam het geloof dat er voor The Gunners weer een titel inzit. Het zal dan ook geen makkelijke opgave worden denkt Stam.

"Arsenal is een goed team. Ze spelen goed voetbal, dat hebben ze in Manchester ook al laten zien. United kan zeker winnen, maar een gelijkspel is ook gewoon een goed resultaat." Mocht Manchester United winnen dan klimmen The Mancunians in ieder geval naar plek drie. Arsenal-Manchester United is zondag om 17:30.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!