Nieuws

Kökcü houdt dubbel gevoel over aan Klassieker: 'Tenminste Ajax nog op vijf punten'

Kökcü houdt dubbel gevoel over aan Klassieker: 'Tenminste Ajax nog op vijf punten'

22-01-2023 16:44

Orkun Kökcü houdt een dubbel gevoel over aan het gelijke spel van Feyenoord tegen Ajax. De aanvoerder zag de energie de tweede helft uit het elftal verdwijnen in De Kuip.

Kökcü krijgt de vraag welk gevoel overheerst na De Klassieker. "Een beetje dubbel eigenlijk", aldus de Turkse spelverdeler tegenover ESPN. "Ik kan niet zeggen dat we voetballend altijd beter waren dan Ajax, maar ik denk wel dat we de overhand hadden. We creëerden uit moeilijke situaties toch nog kansen. Dan valt laat in de tweede helft toch nog de 1-1. Dat is zuur."

"Het was heel de wedstrijd wel moeilijk voetballen", vervolgt Kökcü. "Allebei de ploegen zetten hoog druk. Overal werden koppeltjes gevormd. Dat was moeilijk. In de eerste helft lukte het goed, maar in de tweede helft raakte de energie op aan onze kant."

Of Feyenoord blij moet zijn met het gelijkspel, durft de aanvoerder van de Rotterdammers niet te zeggen. "We hebben Ajax tenminste nog op vijf punten, maar de andere clubs komen er ook aan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!