Transfernieuws

'Fortuna hard op weg Kroatische middenvelder van CSKA vast te leggen'

'Fortuna hard op weg Kroatische middenvelder van CSKA vast te leggen'

19-01-2023 08:48

Fortuna Sittard is dicht bij de komst van Kristijan Bistrovic. De Kroatisch jeugdinternational staat op het punt CSKA Moskou te verruilen voor de club uit Limburg.

Voetbal International schrijft dat de laatste plooien moeten worden gladgestreken en dat er daarna niets meer in de weg staat voor een transfer. Bistrovic speelt sinds 2017 bij CSKA en komt op huurbasis over naar Sittard. De 24-jarige speler was eerder als huurspeler actief bij Kasimpasa, Fatih Karagümrük en Lecce. Fortuna nam eerder afscheid van Vasilio Sourlis, die van Olympiakos werd gehuurd.

Fortuna begon desastreus aan het seizoen in de Eredivisie, maar heeft onder de nieuwe trainer Julio Velázquez de weg omhoog gevonden. De club is nu te vinden op de twaalfde plaats, al is de voorsprong op de gevarenzone slechts vier punten. Fortuna speelde in de afgelopen speelronde nog knap gelijk tegen PSV. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!