Nieuws

Feyenoord nog altijd in de race voor target: 'Bieden alleen niet wat we verlangen'

Feyenoord nog altijd in de race voor target: 'Bieden alleen niet wat we verlangen'

18-01-2023 12:03

Feyenoord mag nog altijd hopen op de diensten van Dennis Hadžikadunić. Het leek erop dat Real Mallorca met de verdediger aan de haal zou gaan, maar daar is volgens zijn zaakwaarnemer Walid Faour niets van waar.

Dat meldt 1908.nl. Hadžikadunić geldt als optie om de geblesseerde Gernot Trauner tijdelijk op te vangen bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden niet de enige club zijn die de Bosniër aan hun selectie toe willen voegen. Juventus, Toulouse FC, FC Schalke 04, Besiktas en een Griekse club zouden in de race zijn en daar kwam dinsdag de naam van Mallorca bij. De geruchten rondom laatstgenoemde club zijn inmiddels de wereld uitgeholpen.

"Ik ben altijd eerlijk geweest over welke clubs zich voor Dennis hebben gemeld. Feyenoord is één van die clubs", begint Faour in gesprek met het doorgaans betrouwbare medium. Volgens de zaakwaarnemer zal de Stadionclub wel water bij de wijn moeten doen. "Het is een club naar ons hart, we houden van die club. Het is zelfs onze topoptie, maar ze bieden niet wat wij verlangen."

"Feyenoord wel nog steeds in de race", vervolgt Faour, die ingaat op de vermeende interesse van Real Mallorca. "Veel mensen hebben het nu over RCD Mallorca, maar die geruchten zijn onjuist", besluit de zaakwaarnemer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!