Reactie

Sneijder vernietigend over PSV'er: 'Geen één bal naar de goede kleur gespeeld'

Sneijder vernietigend over PSV'er: 'Geen één bal naar de goede kleur gespeeld'

16-01-2023 22:45

Guus Til was één van de spelers die deelde in de malaise van PSV tegen Fortuna Sittard (2-2). De middenvelder beleefde een ongelooflijk ongelukkige invalbeurt, concludeert Wesley Sneijder.

Til begon als bankzitter aan het duel in Sittard maar kwam na een uur spelen in de ploeg. De aanvallende middenvelder beleefde een zeer ongelukkig half uur waarin hij een grote kans miste in de slotfase nog een strafschop veroorzaakte na een knullig moment in de eigen zestien.

"Die heeft vanaf het moment dat hij inviel niets goed gedaan", luidde het harde oordeel van Sneijder bij Veronica Offside. Over de veroorzaakte strafschop zijn de meningen verdeeld aan tafel, maar die van de recordinternational is duidelijk. "Natuurlijk is het een penalty. Als hij die bal gewoon normaal raakt gebeurt dit niet. Vijf minuten daar voor mist hij nog een levensgrote kans. Hij heeft echt geen één bal naar de goede kleur gespeeld."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!