Transfernieuws

Zaakwaarnemer Feyenoord-target onthult: 'Deze week gaan we bij een club tekenen'

Zaakwaarnemer Feyenoord-target onthult: 'Deze week gaan we bij een club tekenen'

16-01-2023 20:17
1

Dennis Hadžikadunić tekent deze week bij een nieuwe club, onthult zaakwaarnemer Walid Faour tegenover 1908.nl. De Bosnische verdediger is op het vliegtuig gestapt om een transfer af te ronden.

Hadžikadunić staat in de belangstelling van Feyenoord om de geblesseerde Gernot Trauner te vervangen. De centrale verdediger van FK Rostov liet maandagmiddag doorschemeren dat hij een vlucht vanaf Kopenhagen heeft genomen, wat er op duidt dat hij een afspraak heeft met een andere club.

Die club zou wel eens Feyenoord kunnen zijn, werd bekend op het doorgaans betrouwbare medium. De Rotterdammers zouden onderhandelen over Hadžikadunić, die ook in de belangstelling zou staan van Juventus, Besiktas, Toulouse en nog een onbekende Griekse club.

De zaakwaarnemer bleef geheimzinnig tegenover 1908.nl, maar liet wel doorschemeren dat zijn cliënt ergens zijn handtekening gaat zetten. "Er gaat iets gebeuren. Je komt er snel genoeg achter wat. Er is niet alleen Feyenoord in Nederland, er zijn goede clubs in de race. We zullen deze week onze handtekening zetten bij een club."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!