Reactie

Schreuder ziet Taylor 'onnodig' gebaar maken: 'Je moet het publiek niet opfokken'

Schreuder ziet Taylor 'onnodig' gebaar maken: 'Je moet het publiek niet opfokken'

11-01-2023 23:45 Laatste update: 12-01-2023 00:36
3

Alfred Schreuder zag Kenneth Taylor 'onnodig' gedrag vertonen. De Ajax-trainer zag de middenvelder scoren, maar ook wat vreemde gebaren richting de kant van het thuispubliek maken.

Taylor was woensdagavond goed voor de 0-2 tegen FC Den Bosch, waarna hij zich richting het publiek van de thuisploeg begaf. Wat voor gebaren de middenvelder precies maakte en voor wie ze precies bedoeld waren, is niet bekend. 'Onnodig' was het in ieder geval wel, concludeerde Schreuder.

"Als je een uitwedstrijd speelt moet je niet het publiek opfokken", begon de oefenmeester na afloop voor de camera’s van ESPN. "Je moet rustig blijven, steady blijven. Ook Kenneth weet wat Steve McClearen altijd zei: don’t light the fire. Ik vind het onnodig en dit hebben wij ook helemaal niet nodig", aldus de klare taal van Schreuder.

Het is niet de eerste keer dat Taylor in opspraak komt door het maken van bijzondere gebaren. In de uitwedstrijd tegen FC Emmen deed hij al zijn vinger voor de mond richting de camera’s die voor het thuispubliek van de club uit Drenthe stonden. Die gebaren waren toen voor vrienden, zei hij na afloop voor de camera’s.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!