Transfernieuws

'Milan legt focus op contractverlengingen van toptalent en redder in nood'

'Milan legt focus op contractverlengingen van toptalent en redder in nood'

09-01-2023 08:47

AC Milan is van plan zich na de contractverlenging van Ismael Bennacer te buigen over gesprekken met Olivier Giroud en Rafael Leão. De twee aanvallers staan hoog op de lijst van de Rossoneri om langer te behouden. 

Volgens transferexpert Fabrizio Romano tekent Bennacer deze week nog een contractverlenging bij de Milanese club en is het daarna de beurt aan Giroud en Leão. De club is al met beide spelers in gesprek en verwacht geen problemen wat betreft een verlenging. Leão doet het dit seizoen zeer goed bij Milan: de man met de glimlach was dit seizoen goed voor zeven doelpunten en zes assists in de Serie A.

Giroud verruilde Chelsea voor Milan in 2021 en wordt daar op handen gedragen. De 36-jarige Fransman zowel vorig seizoen (Milan pakte de landstitel, red.) en dit seizoen meermaals de redder in nood met belangrijke treffers. Voor Giroud staat de teller dit seizoen op vijf doelpunten en drie assists. In de kampioenswedstrijd van Milan in het voorgaande seizoen, tegen Sassuolo, maakte de spits twee treffers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!