Transfernieuws

Van Hooijdonk tipt Feyenoord voor vervanger Trauner: 'Hij zou er gelijk staan'

Van Hooijdonk tipt Feyenoord voor vervanger Trauner: 'Hij zou er gelijk staan'

09-01-2023 08:00

Pierre van Hooijdonk is van mening dat Feyenoord snel een waardige vervanger voor Gernot Trauner moet zoeken. De analist stelt er zelf eentje gevonden te hebben: Jan Paul van Hecke. De Nederlander is actief bij en zou een betaalbare oplossing moeten zijn. 

Tijdens de uitzending van Studio Voetbal verklaart Van Hooijdonk waarom Van Hecke een goed alternatief zou zijn voor de bepalende Trauner. "Hij is een rechter centrale verdediger die vorig jaar werd verhuurd aan Blackburn Rovers en het jaar daarvoor aan Heerenveen. Deze week speelde hij mee in de FA Cup. Het is iemand die je gelijk kan neerzetten, kant en klaar. Als blijkt dat Trauner dit seizoen niet meer kan spelen, dan kun je nu nog een extra centrale verdediger halen."

Trauner blesseerde zich tijdens de voorbereiding in de winterstop en die blessure lijkt nu zwaarder dan gedacht. De berichtgeving is wisselend, maar Trauner zou wellicht het gehele seizoen aan zich moeten laten voorbijschieten. Van Hooijdonk kan het gelijkspel van Feyenoord tegen Utrecht begrijpen. "Feyenoord is in de laatste oefenwedstrijd twee spelers kwijtgeraakt. Dan wil je Wieffer opstellen als vervanger van Timber, maar wordt hij ziek en moet je weer een andere optie kiezen. Ik vind dat je dus wel moet kijken naar de omstandigheden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!