Transfernieuws

Bayern München kan zoektocht naar doelman vervolgen na 'nee' van Bundesliga-club

Bayern München kan zoektocht naar doelman vervolgen na 'nee' van Bundesliga-club

08-01-2023 09:02 Laatste update: 13:25

Bayern München kan de komst van Yann Sommer uit het hoofd zetten. Dat bevestigt technisch directeur Roland Virkus van Borussia Mönchengladbach in gesprek met de Rheinische Post.

Bayern was al persoonlijk rond met de 34-jarige doelman. Mönchengladbach weigert echter om mee te werken aan een transfer en wil de doelman, ondanks een aflopend contract, behouden tot het eind van het seizoen. De Zwitser staat al jaren onder de lat bij Die Fohlen en is onmisbaar. "We laten Yann niet gaan en hebben dat ook aan Bayern laten weten", vertelt sportief directeur Virkus in gesprek met de Rheinische Post.

Bayern zoekt een nieuwe doelman door de blessure van Neuer De Duitser brak zijn been na een ski-ongeluk en staat tot het eind van het seizoen aan de kant. Volgens Fabrizio Romano is Alexander Nübel kandidaat om voortijdig teruggehaald te worden van zijn uitleenbeurt aan AS Monaco.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!